Alles wat je wilt weten over Biologische thee

Als professional in de horeca weet je hoe belangrijk het is om jouw gasten de beste kwaliteit en beleving te bieden. Daarom willen wij je graag kennis laten maken met de voordelen van biologische thee en meer vertellen over ons favoriete Bradley’s Organic range.

Alles wat je wilt weten over biologische thee

 

Biologisch

Biologische thee biedt niet alleen een puur en verfijnd smaakprofiel, maar spreekt ook steeds meer bewuste consumenten aan die waarde hechten aan duurzaamheid en gezondheid. Door biologische thee op uw menu te kiezen, kun je aan deze groeiende vraag voldoen en uzelf onderscheiden van de concurrentie. Ook vanuit de overheid komt er steeds meer aandacht voor biologische voeding en is vanuit het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Zo is begin juni 2024 de landelijke campagne ‘alles over biologisch’ van start gegaan. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de voordelen van biologische thee en onze favoriete Bradley’s Organic range.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van Biologische Thee

Beter voor mens en planeet: Biologische landbouwmethoden respecteren de natuur doordat pesticiden en andere bestrijdingsmiddelen worden vermeden. Door te kiezen voor biologische thee, draag je als ondernemer bij aan het behoud van biodiversiteit en een groenere planeet. Dit duurzame aspect spreekt steeds meer milieubewuste consumenten aan, wat je imago als verantwoordelijke horecazaak versterkt.

Vol van smaak: Biologische theeplanten groeien in gezonde, voedzame grond. Hierdoor krijgt de thee een rijke en meer complexe smaak.

Ondersteuning van eerlijke handel: Vaak wordt biologische thee verbouwd door kleinschalige boeren die eerlijkere prijzen ontvangen voor hun werk. Door biologische thee te serveren, steun je  deze boeren en draag je bij aan de lokale economie in het land waar de thee vandaan komt.

Ontdek Bradley’s Organic

Bradley’s Organic is speciaal samengesteld om de allerbeste biologische thee-ervaring te bieden. Elk van onze blends is zorgvuldig geselecteerd en gecertificeerd biologisch, zodat je zeker weet dat je geniet van de hoogste kwaliteit thee.

Zwarte thee: English Blend, Earl Grey, Black Tea Red Fruit, Black Tea Tropical Fruit en Golden Chai.

Groene thee: Green Tea Lemon, Green Tea Sencha & Matcha, Green Tea Pomegranate & Cinnamon en White/Green Tea Strawberry & Vanilla.

Infusie (Cafeïnevrij): Camomile, Peppermint, Rooibos, Red Fruit Infusion, Liquorice en Moringa Ginger.

Benieuwd geworden?

De Bradley’s Organic range is te bestellen via uw koffieleverancier of op onze webshop. Liever direct een bestelling plaatsen? Neem gerust contact op met ons zodat wij je verder kunnen helpen.